1. Редьку і моркву промити, очистити і натерти на крупній тертці.
2. Зелена цибуля добре промити, перебрати якщо є підсохлі або підгнилі кінчики – відірвати. Нарізати кільцями. Пекінську капусту тонко нашаткувати.
3. Всі овочі скласти в каструлю і перемішати.
4. А щоб наш салат не був простим банальним салатом зі свіжих овочів додамо в нього пікантну нотку у вигляді червоного гострого перчика. Перець промити і нарізати кільцями. Кількість перцю ви можете регулювати за своїм смаком. Така кількість підходить для любителів дуже гострого. Якщо ви не є таким, то додайте 2 штучки. Але зробіть це обов’язково, адже саме перчик додає цікавий смак нашого салату. До того ж вчені довели, що він дуже корисний для всього організму, а зокрема для кровоносної системи.
5. Заправляємо салат олією, краще не рафінованою і солимо за смаком. Ось такий яскравий і барвистий салат у нас вийшов!