Беремо білокачанну капусту шаткуємо її. Я ріжу її на спеціальній моєї улюбленої тертці.
Моркву тремо на крупній тертці.
У великій мисці з’єднуємо капусту та моркву, додаємо сіль і цукор. Кількість спецій можна варіювати, все залежить від вашого смаку. Потім всі перетираємо руками, як би втираємо сіль і цукор в продукти, але без фанатизму.
Додаємо 50 г 9% оцту. Якщо немає оцту, його можна зробити з оцтової кислоти: 1ст.л оцтової кислоти на півсклянки води. Можна замінити звичайний оцет яблучним.
Додаємо в наш салатик яблуко, нарізане на крупній тертці. Яблуко додаємо після оцту, тому що інакше воно потемніє і буде негарно виглядати в нашому готовому блюді.
Не забудемо підлити рослинного масла, я беру рафінована, але можна додавати і неочищена. Це вже хто яке любить.
Тепер ділю наш салат в мисці на дві частини і в одну з них додаємо натертий лук. У мене був червоний салатний.
Все перемішую і розкладаю по тарілочках: для дорослих і дітей) І все, наш смачний і корисний салатик готовий.