Дане вівсяне печиво добре тим, що можна не перемелювати звичайну вівсянку. Готується просто і швидко, а в підсумку у вас чудове доповнення до чаю або кави.
Покроковий рецепт
Цукор і сіль розчинити у воді або молоці, залежить від того, що більше хочеться вибрати.
Насипати у воду (або молоко) вівсянку швидкого приготування, ретельно перемішати. Вся вівсянка має трохи змокнути.
Вершковий маргарин розтопити в мікрохвильовці, або просто заздалегідь дістати його з холодильника, і додати до вівсянці. Все добре перемішати.
Додати до суміші борошно і розпушувач, просіяти не обов’язково. Ретельно перемішати, накрити і прибрати в холодильник на 30 хвилин, для застигання вершкового маргарину.
Розігріти духовку до 180 градусів. Поки гріється духовка сформувати печиво і викласти його на застелений пергаментним папером деко. Поставити деко з печивом в духовку на 35 хвилин.
Печиво остудити і присипати зверху цукровою пудрою. Приємного апетиту!