Сендвіч-бутерброд з слабосоленої оселедцем на листках салату.
Інгредієнти
булочка з вівсяної муки – 1 булочка | |
слабосоленої оселедця – 150 грам | |
червоний цибуля – 1/4 головки | |
листя салату – 50 грам | |
ікри тріски – 20 грам |
Як приготувати Вівсяний сендвіч з річним рибним салатом
Для тих, хто дотримується, правильного харчування буде, до речі, цей рецепт. Ситний бутерброд з простих інгредієнтів представляємо вам сьогодні.
Покроковий рецепт
1. Булочку розрізати на дві частини. Нижню частину промажте ікрою тріски.
2. Оселедець очистіть від кістки і наріжте тонкими смужками.
3. Червоний цибулю наріжте тонкими кільцями.
4. Листя салату порвіть руками.
5. Додайте в булку листя салату, оселедець і червоний лук.
6. Накрийте залишилася частина булки.