Вівсянка в банку

Вівсянка в банку – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати всі інгредієнти для страви. Потрібно приготувати чисту банку або ж інший посуд, який буде закриватися кришкою і підходить для зберігання гарячих страв. Наколоти волоські горіхи або використовуйте будь-які улюблені горішки.

Висипати геркулес швидкого приготування в банку першим шаром. Краще всього використовувати саме геркулес, він швидше настоїться і придбає потрібний для цієї страви смак. Додати до пластівців цукор.

Залити окропом, накрити банку блюдечком або кришкою і залишити настоюватися на десять хвилин.

Очистити яблуко від шкірки, вирізати серединку.

Дрібно нарубати половинку яблука кубиками. Ви можете використовувати абсолютно будь-які фрукти – полуниця, банани, вишня, ківі, грушку або манго.

До настояної каші додаємо какао або шоколадну крихту. Ретельно перемішуємо.

Додаємо в блюдо волоські або інші горіхи за смаком. Бажано, заздалегідь горіхи вимочити в теплій воді.

На горішки викладаємо шматочки фруктів.

Заливаємо фруктово-горіховий шар будь-яким улюбленим йогуртом. У мене йогурт з персиковим наповнювачем. Закриваємо геркулес кришкою і, після остигання, відправляємо на всю ніч у холодильник. А на ранок нас чекатиме смачний і вже готовий солодкий сніданок. Приємного апетиту!