Вівсяна каша з грушами і аґрусом.

Інгредієнти
| Вівсянка – 2 склянки | |
| Молоко – 0, 5 склянки | |
| Груша – 2 штуки | |
| Агрус – 1 столова ложка | |
| Вода – 2 склянки | |
| Цукор – 2 столові ложки | 
Серпень балує нас плодами, якими можна урізноманітнити і збагатити звичний раціон.
Звичайна вівсяна каша придбає нові відтінки смаку, якщо приготувати її з додаванням груш та агрусу.
Це корисне і смачне блюдо виходить дуже незвичайним: солодким з нотками кислинки. Така каша чудово підійде до сніданку. І, що важливо, її приготування не займе багато часу.
Покроковий рецепт

Готуємо продукти, шукаючи потрібну кількість інгредієнтів.
                Агрус і груші промиваємо прохолодною водою.

Заливаємо пластівці молоком і водою. Ставимо на сильний вогонь. Приблизно через 5 хвилин вівсянка закипить.

Поки каша вариться, нарізаємо кубиками груші. Їх розмір залежить тільки від ваших уподобань. Чим більше кубики, тим солодший і сахаристее здасться вівсянка.

Коли вівсянка закипіла, додаємо в неї наші груші, аґрус (цілком), цукор. Перемішуємо. І вимикаємо.

Дати каші настоятися 5-7 хвилин. І можна подавати до столу.
                Вівсянка з грушами і аґрусом допоможе наповнити організм вітамінами в осінній час. Рекомендується вживати її разом з натуральним соком або морсом.
                Приємного апетиту!
