Вівсяно-картопляні котлети

Вівсяно-картопляні котлети – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Круп’яні картопляні котлети часто називають фальшивими. Ми приготуємо такі котлети, що навіть затяті м’ясоїди не зможуть відразу зрозуміти з чого вони приготовані

Інгредієнти

вівсяних пластівців – один стакан
ріпчаста цибуля – 1 головка
соняшникова олія – для смаження
картоплини – 5, середнього розміру
мелена паприка – 1/2 ч. ложки
сіль, перець – за вкуксу
панірувальні сухарі – 50 г
свіжа зелень – при подачі

Як приготувати Вівсяно-картопляні котлети

Для приготування нам знадобиться:
– один стакан вівсяних пластівців
– соняшникова олія
– цибуля ріпчаста
– 5 картоплини середнього розміру
– свіжа зелень
– мелена паприка
– сіль, перець

Покроковий рецепт

Нашинкуем дві цибулини. Розігріваємо на сковороді олію і пасеруємо цибулю до тих пір, поки він не стане м’яким. Коли цибульна пережарка готова, перекладаємо її в миску.

Очищаємо картоплини і натираємо їх на тертці. Викладаємо картоплю в миску з цибулею.

Подрібнюємо вівсянку в блендері. Додаємо в картопляну масу вівсяну муку.

Ретельно все перемішуємо, щоб пластівці просочилися вологою і маслом. Додаємо сіль, перець і трохи паприки. Ще раз перемішуємо і формуємо котлетки. Обвалюємо їх у панірувальних сухарях.

Обсмажуємо картопляні котлети на сковороді в достатній кількості соняшникової олії з двох сторін.

Оформляємо блюдо, притрусивши січеною зеленню. Приємного апетиту!