Вівсяно-картопляні котлети

Вівсяно-картопляні котлети – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Нашинкуем дві цибулини. Розігріваємо на сковороді олію і пасеруємо цибулю до тих пір, поки він не стане м’яким. Коли цибульна пережарка готова, перекладаємо її в миску.

Очищаємо картоплини і натираємо їх на тертці. Викладаємо картоплю в миску з цибулею.

Подрібнюємо вівсянку в блендері. Додаємо в картопляну масу вівсяну муку.

Ретельно все перемішуємо, щоб пластівці просочилися вологою і маслом. Додаємо сіль, перець і трохи паприки. Ще раз перемішуємо і формуємо котлетки. Обвалюємо їх у панірувальних сухарях.

Обсмажуємо картопляні котлети на сковороді в достатній кількості соняшникової олії з двох сторін.

Оформляємо блюдо, притрусивши січеною зеленню. Приємного апетиту!