Для тих, хто не уявляє своє життя без морепродуктів представляємо вашій увазі дуже смачне блюдо.

Інгредієнти
| восьминіг – 1 штука | |
| помідори – 5 штук | |
| часник – 1 зуб | |
| перець чилі – 1 стручок | |
| лавровий лист – 1 шт. | |
| селера – 100 г | |
| морква – половина | |
| сіль – за смаком | |
| оливкова олія – за смаком | |
| чорні оливки і / або зелені – кілька штук |
В даному блюді присутній простота приготування, чарівність смаку і незрівняний аромат. У разі, якщо ви досі не пробували морепродукти то це те, що вам необхідно!
Покроковий рецепт
1. Почніть приготування з восьминога. Спочатку його потрібно обробити, а потім опустити в окріп і варити. Важливо, щоб восьминіг був у стані напівготовності.
2. Наступне – це очистити овочі і нарізати якомога дрібніше.
3. Помідори ошпарити окропом і зняти шкірку. М’якоть дрібно нарубати або перекрутити через м’ясорубку. У випадку з другим процесом, можна перекрутити і інші інгредієнти.
4. Овочі перекладіть на сковороду і тушкуйте близько 10 хвилин. Додайте прянощі, лавровий листочок.
5. Восьминіг наріжте на порції і відправте в соус. Додайте маслини і/або оливки.
6. Тушкуйте страву ще 15 хвилин. Соус повинен зменшиться. Після відразу подавайте до столу.
