Восьминіг, тушкований в томатах

Восьминіг, тушкований в томатах – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для тих, хто не уявляє своє життя без морепродуктів представляємо вашій увазі дуже смачне блюдо.

Інгредієнти

восьминіг – 1 штука
помідори – 5 штук
часник – 1 зуб
перець чилі – 1 стручок
лавровий лист – 1 шт.
селера – 100 г
морква – половина
сіль – за смаком
оливкова олія – за смаком
чорні оливки і / або зелені – кілька штук

Як приготувати Восьминіг, тушкований в томатах

В даному блюді присутній простота приготування, чарівність смаку і незрівняний аромат. У разі, якщо ви досі не пробували морепродукти то це те, що вам необхідно!

Покроковий рецепт

1. Почніть приготування з восьминога. Спочатку його потрібно обробити, а потім опустити в окріп і варити. Важливо, щоб восьминіг був у стані напівготовності.

2. Наступне – це очистити овочі і нарізати якомога дрібніше.

3. Помідори ошпарити окропом і зняти шкірку. М’якоть дрібно нарубати або перекрутити через м’ясорубку. У випадку з другим процесом, можна перекрутити і інші інгредієнти.

4. Овочі перекладіть на сковороду і тушкуйте близько 10 хвилин. Додайте прянощі, лавровий листочок.

5. Восьминіг наріжте на порції і відправте в соус. Додайте маслини і/або оливки.

6. Тушкуйте страву ще 15 хвилин. Соус повинен зменшиться. Після відразу подавайте до столу.