Яблучна шарлотка з крохмалем

Яблучна шарлотка з крохмалем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Яйце – 3 шт.
Цукор – 1 ст.
Борошно – 3/4 ст.
Крохмаль – 1/4 ст.
Яблуко – 2-3 шт.

Як приготувати Яблучна шарлотка з крохмалем

Яблучний пиріг, який має назву шарлотка, швидко спекти, адже процес замісу тіста для нього не вимагає багато часу. Яблука можна використовувати будь-якого сорту, які вам подобаються. Для готування пирога підготуйте містку миску (чашу), міксер, обробну дошку для подрібнення яблук, ножик. Потрібно також відповідна форма для випічки пирога. Отже, приступаємо.

Покроковий рецепт