Яблучна шарлотка з крохмалем

Яблучна шарлотка з крохмалем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У миску розбиваємо належну кількість курячих яєць. Підсипаємо до них весь цукровий пісок. Озброюємося і збиваємо міксером вміст в мисці до утворення пишної світлої піни.

У масу, що у нас вийшла, просіваємо борошно пшеничне. Одночасно додаємо і крохмаль.

Продовжуємо збивати інгредієнти до отримання густого тесту для яблучного пирога.

Можна вже включати духовку. Температурний режим виставите на 190 градусів. Промиваємо яблука, очищаємо їх шкірки. Нарізаємо яблука у формі маленьких кубиків. Начинка для пирога готова. Укладаємо її у форму для запікання. У нас форма силіконова, ми її нічим не змащували.

Покриваємо яблучну нарізку у формі приготованим тестом. Відправляємо пиріг-шарлотку запікатися в духовку на 25 хвилин. Готовність перевіряємо дерев’яною шпажкою.

Шарлотку з яблука на крохмалі остуджуємо, акуратно витягаємо з форми, нарізаємо порціями і подаємо до столу з улюбленими напоями.

Приятого і смачного всім перекусу!