У миску розбиваємо належну кількість курячих яєць. Підсипаємо до них весь цукровий пісок. Озброюємося і збиваємо міксером вміст в мисці до утворення пишної світлої піни.
У масу, що у нас вийшла, просіваємо борошно пшеничне. Одночасно додаємо і крохмаль.
Продовжуємо збивати інгредієнти до отримання густого тесту для яблучного пирога.
Можна вже включати духовку. Температурний режим виставите на 190 градусів. Промиваємо яблука, очищаємо їх шкірки. Нарізаємо яблука у формі маленьких кубиків. Начинка для пирога готова. Укладаємо її у форму для запікання. У нас форма силіконова, ми її нічим не змащували.
Покриваємо яблучну нарізку у формі приготованим тестом. Відправляємо пиріг-шарлотку запікатися в духовку на 25 хвилин. Готовність перевіряємо дерев’яною шпажкою.
Шарлотку з яблука на крохмалі остуджуємо, акуратно витягаємо з форми, нарізаємо порціями і подаємо до столу з улюбленими напоями.
Приятого і смачного всім перекусу!