Інгредієнти
Яблука – 1 кг | |
Лимон – 1 ч. л. лимонної цедри | |
Апельсин – 1 ч. л. апельсинової кірки | |
Імбир – 1 ст. л. | |
Кориця – 1 паличка | |
Вода – 3/4 склянки | |
Сіль – 1/4 ч. л. | |
Кориця – за смаком (мелена) |
Як приготувати Яблучне пюре
Покроковий рецепт
Яблука очистити від шкірки, видалити серцевину, нарізати на дрібні кубики (чим менше і тонше вони будуть, тим швидше приготуються).
Яблука закинути в сковороду, додати лимонну, апельсинову цедру, імбир, корицю і сіль. Додайте трохи води.
На сильному вогні яблучну суміш доведіть до кипіння. Потім зменшіть вогонь і тушкуйте під закритою кришкою близько 20 хвилин. Вимкніть вогонь. Видаліть цитрусові кірки, паличку кориці, імбир.
Тепер пюрируйте яблука за допомогою блендера.
Перед подачею посипте корицею. Приємного апетиту!