Яблучне пюре

Яблучне пюре – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Яблука – 1 кг
Лимон – 1 ч. л. лимонної цедри
Апельсин – 1 ч. л. апельсинової кірки
Імбир – 1 ст. л.
Кориця – 1 паличка
Вода – 3/4 склянки
Сіль – 1/4 ч. л.
Кориця – за смаком (мелена)

Як приготувати Яблучне пюре

Покроковий рецепт

Яблука очистити від шкірки, видалити серцевину, нарізати на дрібні кубики (чим менше і тонше вони будуть, тим швидше приготуються).

Яблука закинути в сковороду, додати лимонну, апельсинову цедру, імбир, корицю і сіль. Додайте трохи води.

На сильному вогні яблучну суміш доведіть до кипіння. Потім зменшіть вогонь і тушкуйте під закритою кришкою близько 20 хвилин. Вимкніть вогонь. Видаліть цитрусові кірки, паличку кориці, імбир.

Тепер пюрируйте яблука за допомогою блендера.

Перед подачею посипте корицею. Приємного апетиту!