
Інгредієнти
| Яблука – 1 кг | |
| Лимон – 1 ч. л. лимонної цедри | |
| Апельсин – 1 ч. л. апельсинової кірки | |
| Імбир – 1 ст. л. | |
| Кориця – 1 паличка | |
| Вода – 3/4 склянки | |
| Сіль – 1/4 ч. л. | |
| Кориця – за смаком (мелена) |
Як приготувати Яблучне пюре
Покроковий рецепт

Яблука очистити від шкірки, видалити серцевину, нарізати на дрібні кубики (чим менше і тонше вони будуть, тим швидше приготуються).

Яблука закинути в сковороду, додати лимонну, апельсинову цедру, імбир, корицю і сіль. Додайте трохи води.

На сильному вогні яблучну суміш доведіть до кипіння. Потім зменшіть вогонь і тушкуйте під закритою кришкою близько 20 хвилин. Вимкніть вогонь. Видаліть цитрусові кірки, паличку кориці, імбир.

Тепер пюрируйте яблука за допомогою блендера.

Перед подачею посипте корицею. Приємного апетиту!
