Яблучні оладки

Яблучні оладки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Легкий десерт, як за смаком, так і в приготуванні.

Покроковий рецепт

Очищаємо від шкірки і серцевини яблука

Ріжемо пластинами яблука, посипаємо цукром і корицею. Відправляємо в мікрохвильову піч на 4 хвилини. У мене потужність 800, якщо у вас потужніше, то 2 -3 хв.


Змішуємо яйця, кефір і борошно.
Борошна 2-3 ложки з гіркою, не сильно густий кляр повинен бути.

Відправляємо яблука в тісто


Обсмажуємо з двох сторін на сковороді з антипригарним покриттям без масла, до жовтувато-золотистого кольору

Насолоджуємося десертом не переживаючи за свою фігуру.
Приємного апетиту!