Інгредієнти
Яблука – 8 шт. | |
Цукор – 1/4 склянки | |
Борошно – 2 ст. л. | |
Кориця – 1/2 ч. л. | |
Борошно – 1 склянка | |
Цукор коричневий – 3/4 склянки | |
Вершкове масло – 1 / 2 чашки (м’якого) |
Якщо ви не вмієте готувати, то можете слідувати моїм швидким, простим і здоровим рецептами.
У мене залишилося багато яблук з саду, тому я хотів їх використовувати з користю справи і приготував таку страву. Всього 7 інгредієнтів для десерту і задоволення забезпечено.
Покроковий рецепт
Нарізати яблука.
Порада: Яблука краще нарізати товстіший. Якщо зробити тонкими, вони уварятся і втратять вигляд.
Розігріти духовку до 350 градусів і підготувати форму для випічки, попередньо змастивши її олією.
Яблука, цукор, 2 ст. борошна і корицю скласти у велику миску і все добре перемішати.
Пересипати все у форму для випічки і рівномірно розподілити.
Об’єднати борошно, коричневий цукор, вершкове масло.
Рівномірно розкласти суміш поверх яблук у формі.
Випікати 45-60 хвилин в залежності від духовки.
Подавати можна і теплим, і холодним.