Якщо Вам все ж не вистачає солодощі обсыпте цукровою пудрою або краще додайте при приготуванні підсолоджувач.

Інгредієнти
| Яблука – 3-4 шт. | |
| желатин – 15 – 20 гр. | |
| кориця – за смаком | |
| вода – 0.5 склянки | 
Один з кращих рецептів корисного мармеладу, хороший варіант приготувати і з’їсти яблучка, що давно плачуть в холодильнику.
                У ньому немає цукру, але будьте обережні, переїдати все ж не рекомендую.
                Використовувати силіконові форми, з них дуже зручно виймати мармеладкі. Я використовувала форму для кексів і льоду.
Покроковий рецепт

Очистити і нарізати яблука, можна взбразнуть лимонним соком, щоб колір не був темним. Але не обов’язково.
                І відправляємо в мікрохвильову піч на 7-8 хвилин.
                В цей час залити желатин гарячою водою.

                
Дістаємо з мікрохвильовки яблука, додаємо корицю, це по смаку і перебиваємо блендером до стану пюре.

Вмішати в яблучне пюре желатин з водою, щоб не було грудок.
                Якщо не виходить, можна трохи підігріти, але не кип’ятити!

Заповнити форми нашої сумішшю і поставити в холодильник до повного застигання. Займе від 30 хвилин до години.
                Виймаємо мармелад з форм, він досить солодкий, але можна і притрусити цукровою пудрою.
                Приємного апетиту!
