Яблучний пиріг тане в роті

Яблучний пиріг тане в роті – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже простий у приготуванні, кількість інгредієнтів дуже маленьке. Для приготування цього пирога потрібно мало часу і сил.

Інгредієнти

Пшеничне борошно – 125 гр.
Цукор – 4 ст. л.
Яблука – 4-5 шт.
Курячі яйця – 4 шт.
Ванілін – 0,5 ч. л.
Цукрова пудра для прикраси

Як приготувати Яблучний пиріг тане в роті

Яблучний пиріг одне з найдавніших страв, варіантів рецепта безліч. Одним з них, який я часто використовую у своєму житті, я хочу поділитися. Якщо ви хочете здивувати свою сім’ю смачною випічкою на вечерю, а у вас залишилося мало часу, то цей рецепт для вас!

Покроковий рецепт


Розбити яйця в глибоку миску, додати цукор і ванілін, збити віночком.


Поступово до яєць просіяти борошно, ретельно все перемішати. Тісто повинне вийти рідкуватим.

Яблука помити, почистити від хвостиків і насіннєвих коробочок, порізати на дольки.

Форму для випічки змастити соняшниковою олією і злегка присипати манною крупою. Для впевненості в тому, що пиріг не пригорить.

Поставити в духовку розігріватися при 180 градусах, в цей час переставити форму дл випічки на деко і викласти в неї яблучні дольки.

Рівномірно залити яблучні дольки тестом і відправити майбутній пиріг в духовку на 45 хвилин.

Готовий пиріг поставити остигати. Після охолодження його можна присипати цукровою пудрою.