Дуже простий у приготуванні, кількість інгредієнтів дуже маленьке. Для приготування цього пирога потрібно мало часу і сил.
Інгредієнти
Пшеничне борошно – 125 гр. | |
Цукор – 4 ст. л. | |
Яблука – 4-5 шт. | |
Курячі яйця – 4 шт. | |
Ванілін – 0,5 ч. л. | |
Цукрова пудра для прикраси |
Яблучний пиріг одне з найдавніших страв, варіантів рецепта безліч. Одним з них, який я часто використовую у своєму житті, я хочу поділитися. Якщо ви хочете здивувати свою сім’ю смачною випічкою на вечерю, а у вас залишилося мало часу, то цей рецепт для вас!
Покроковий рецепт
Розбити яйця в глибоку миску, додати цукор і ванілін, збити віночком.
Поступово до яєць просіяти борошно, ретельно все перемішати. Тісто повинне вийти рідкуватим.
Яблука помити, почистити від хвостиків і насіннєвих коробочок, порізати на дольки.
Форму для випічки змастити соняшниковою олією і злегка присипати манною крупою. Для впевненості в тому, що пиріг не пригорить.
Поставити в духовку розігріватися при 180 градусах, в цей час переставити форму дл випічки на деко і викласти в неї яблучні дольки.
Рівномірно залити яблучні дольки тестом і відправити майбутній пиріг в духовку на 45 хвилин.
Готовий пиріг поставити остигати. Після охолодження його можна присипати цукровою пудрою.