Змішуємо всі інгредієнти згідно списку.Додаємо яблука і корицю. Готову масу викладаємо у форму і запікаємо при температурі 230 градусів 35-40 хвилин. Приємного апетиту!

Інгредієнти
| яйце – 3шт | |
| сметана – 3ст.ложки | |
| цукор – 1 стакан | |
| вершкове масло – 30г. | |
| сода – 1\2ч.ложки | |
| яблука – 2-3шт | |
| кориця – 1 чайна ложка | |
| борошно – 2 склянки |
Пропоную приготувати яблучний пиріг з корицею, дуже легкий у приготуванні. В результаті виходить дуже смачно і ароматно!
Покроковий рецепт

Беремо глибоку миску в якій буде зручно змішувати інгредієнти.
Змішуємо яйця, цукор, масло, сметану. Соду попередньо гасимо оцтом і додаємо в тісто. Потім додаємо порізані яблука не дуже великими шматочками.

Потім додаємо 1ст.ложку кориці.

У масу, що вийшла додаємо борошно. Тісто має нагадувати густу сметану.

Форму для запікання змащуємо олією і рівномірно викладаємо пиріг. Ставимо в духовку на 30-40хв. і випікаємо при температурі 230 градусів.

Готовність перевіряється зубочисткою.

Готовий пиріг режим на шматочки. При бажанні можна посипати цукровою пудрою.Приємного апетиту!
