Як приготувати Яблучний салат з беконом і горіхами
Оригінальне поєднання солоного і солодкого радує багатьох гурманів на протязі десятиліть. Один з варіантів німецької салату представляємо вашій увазі.
100 грам кисло-солодких яблук;
100 грам бекону;
50 грамів мигдалю;
рукола;
спеції;
100 грам моцарели;
2 зубці часнику.
1. Кисло-солодкі яблука наріжте тонкими часточками.
2. Бекон наріжте слайсами і обсмажте до хрусткого стану.
3. Мигдаль просушіть в духовій шафі.
4. Моцарелу наріжте шматочками і розтопити на водяній бані.
5. Часник дрібно нарубаєте і змішайте з моцарелою і спеціями.
6. На тарілку викладіть руколу, яблука, бекон і мигдаль. Заправте сирним соусом і подавайте до столу.