Яйця Бенедикт з кексом по-англійськи

Яйця Бенедикт з кексом по-англійськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У велику миску налити 1 1/4 склянки води кімнатної температури. Висипати 2 1/2 чайні ложки сухих дріжджів, 1 чайну ложку розпушувача (або 1 / 2 чайної ложки соди гашеного в оцті) і 2 склянки просіяного борошна вищого сорту. Перемішати все до однорідної маси. Залишити суміш на 5 хвилин у спокої. В цей час в окремій мисці збити 2 курячих яйця до піків. Перекласти збиті яйця у посуд з тестом, перемішати. Додати половину, що залишилася просіяного борошна (1 склянка) , 1,5 чайної ложки солі, перемішати. Висипати борошно (ще 1 склянку) і замісити тісто вже на столі до стану гладкості та однорідної структури. Додати трохи олії в чисту миску і покласти в неї тісто (масло потрібно, щоб тісто не прилипло і не обвітрилося). Переверніть тісто, щоб воно вкрилося олією з усіх сторін. Закрийте поліетиленовою плівкою і дайте йому відпочити близько 1 години в теплому місці.

По закінченні часу, тісто викласти на робочу поверхню, розкотити шар товщиною в 1,5 див. Використовуючи спеціальну форму або склянку виріжте кухлі (у мене діаметр кожного кола – 7 см). Готові кола викладайте на поверхню, посипану кукурудзяним борошном. Зверху ще посипати кукурудзяним борошном, накрити поліетиленовою плівкою і дати тісту відпочити протягом 45 хвилин.

Викладіть кекси на змащене деко (можна деко вистелити пекарської папером), випікайте вже розігрітій до 170 С духовці до готовності кексів.

Для начинки використовуйте подкопченый бекон, шпинат, помідори, яйця пашот. Поріжте все і обсмажте на рослинному маслі до необхідного вам стану.

Викладіть всі порізані і злегка підсмажені інгредієнти на булочку, зверху покладіть яйце пашот і шматочок голландського сиру. Поставте булочку з овочами і сиром в духовку на 3-5 хвилин. Подавайте яйця Бенедикт з кексом по-англійськи до столу негайно. Приємного апетиту!