Яйця в нуте, смажені у фритюрі

Яйця в нуте, смажені у фритюрі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рекомендуємо скуштувати оригінальну страву. Готують його часто в східних країнах.

Інгредієнти

курячі яйця – три
горох нут – 200 грам
кукурудзяного борошна – 100 грам
спеції – за смаком
оливкова олія – 50 мл
кінза – пучок

Як приготувати Яйця в нуте, смажені у фритюрі

Поринути в атмосферу східної казки допоможе представлене блюдо. Готувати його можна в якості основного на вечерю або обід.

Покроковий рецепт

1. Заздалегідь вимочений добу у воді нут відваріть до готовності.

2. Збийте яйця міксером до пишної піни. Змішайте з нутом і додайте спеції, борошно.

3. Розігрійте оливкову олію в глибокій сковороді.

4. Надішліть смажитися масу з нуту і яєць у фритюр.

5. Готову страву дістаньте з фритюру, видаліть зайвий жир. Приправте його спеціями і рубаною зеленню.