З цього субпродукту можна приготувати дуже корисне, легке і ніжне блюдо, потрібно лише трохи потомити яловичу печінку в сметанною підливі.
Інгредієнти
печінка яловичини – 700 грам | |
горіхове масло – півтори ст. ложки для смаження | |
домашня сметана середньої густоти – 200 грам | |
великий салатний цибуля – одна головка | |
подрібнений перець чорний – на свій смак | |
тонкомолота сіль кам’яна – на свій смак |
З цього субпродукту можна приготувати дуже корисне, легке і ніжне блюдо, потрібно лише трохи потомити яловичу печінку в сметанною підливі.
Покроковий рецепт
Очищену цибулину дуже дрібно порубати або просто нарізати тоненькими півкільцями. Потім викласти цибулю в сковорідку і обсмажити в добре прогрітому горіховому маслі при частому помішуванні.
У це ж час від жилок і плівочок акуратно очистити яловичу печінку. Потім печінку нарізати шматками невеликого розміру і перекласти до смаженій луку, при періодичному перемішуванні готувати ці компоненти ще чотири хвилини.
Потім насипати трохи солі, за смаком додати перчик і влити густу сметану, так само додати трохи фільтрованої води.
Протягом двадцяти хвилин тушкувати під кришкою яловичу печінку в сметанною підливі. Готову печінку з цибулею подавати до столу.