Яловича печінка з цибулею в сметані

Яловича печінка з цибулею в сметані – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

З цього субпродукту можна приготувати дуже корисне, легке і ніжне блюдо, потрібно лише трохи потомити яловичу печінку в сметанною підливі.

Інгредієнти

печінка яловичини – 700 грам
горіхове масло – півтори ст. ложки для смаження
домашня сметана середньої густоти – 200 грам
великий салатний цибуля – одна головка
подрібнений перець чорний – на свій смак
тонкомолота сіль кам’яна – на свій смак

Як приготувати Яловича печінка з цибулею в сметані

З цього субпродукту можна приготувати дуже корисне, легке і ніжне блюдо, потрібно лише трохи потомити яловичу печінку в сметанною підливі.

Покроковий рецепт

Очищену цибулину дуже дрібно порубати або просто нарізати тоненькими півкільцями. Потім викласти цибулю в сковорідку і обсмажити в добре прогрітому горіховому маслі при частому помішуванні.

У це ж час від жилок і плівочок акуратно очистити яловичу печінку. Потім печінку нарізати шматками невеликого розміру і перекласти до смаженій луку, при періодичному перемішуванні готувати ці компоненти ще чотири хвилини.

Потім насипати трохи солі, за смаком додати перчик і влити густу сметану, так само додати трохи фільтрованої води.

Протягом двадцяти хвилин тушкувати під кришкою яловичу печінку в сметанною підливі. Готову печінку з цибулею подавати до столу.