Яловича вирізка в маринаді з кока-коли

Яловича вирізка в маринаді з кока-коли – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування такої страви знадобиться шматок яловичої пашини з черевної частини коров’ячої туші. Час готування вказано без урахування часу маринування м’яса яловичини.

Покроковий рецепт

Спочатку необхідно приготувати спеціальний маринад, а для цього підготовлений контейнер слід влити винний оцет і кока-колу, потім додати подрібнений часник.

Почистити салатний цибулю і дрібно покришити його, відправити в контейнер, влити туди ж яке-небудь рослинне масло, додати чорний перець, ретельно збити компоненти виделкою.

Потім у свіжо приготований маринад викласти шматок яловичини. Щільно закрити контейнер з яловичиною в маринаді з кока-коли кришкою, відправити його в холодильник на всю ніч.

На наступний день вийняти з холодильника контейнер, перекласти мариновану яловичину на гриль, за смаком посипати сіллю. Готувати м’ясо з кожного боку за десять хвилин на вогні середньої сили.

Приготовану яловичину перекласти на блюдо, закрити харчовою фольгою і залишити на п’ятнадцять хвилин.

Потім м’ясо нарізати порційними шматками і подавати з будь-яким гарніром.