Натерти м’ясо спеціями та олією. Загорнути в лист фольги і відправити в духову шафу. Запікати м’ясо до м’якості і білого розрізу. Остудити інгредієнт.
Нашаткувати баклажани соломкою. Обсмажити на оливковій олії до рум’яної скоринки.
Додати цибулю, нарізану півкільцями. Гасити компоненти до м’якості цибулі.
Всипати до овочів паприку і щіпку чорного перцю.
М’ясо нарізати на шматочки і додати до баклажанів. У цьому рецепті можна не запікати м’ясо, а обсмажувати окремо, однак такий варіант набагато калорійніший.
Влити томатний сік. Гасити закуску до готовності всіх компонентів і густоти соусу.
Довести страву до смаку і зняти з вогню. Викласти баклажани з яловичиною в тарілку і подавати до столу.
Приємного апетиту!