Яловичина з баклажанами – гостра закуска в томатному соусі

Яловичина з баклажанами – гостра закуска в томатному соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Натерти м’ясо спеціями та олією. Загорнути в лист фольги і відправити в духову шафу. Запікати м’ясо до м’якості і білого розрізу. Остудити інгредієнт.

Нашаткувати баклажани соломкою. Обсмажити на оливковій олії до рум’яної скоринки.

Додати цибулю, нарізану півкільцями. Гасити компоненти до м’якості цибулі.

Всипати до овочів паприку і щіпку чорного перцю.

М’ясо нарізати на шматочки і додати до баклажанів. У цьому рецепті можна не запікати м’ясо, а обсмажувати окремо, однак такий варіант набагато калорійніший.

Влити томатний сік. Гасити закуску до готовності всіх компонентів і густоти соусу.

Довести страву до смаку і зняти з вогню. Викласти баклажани з яловичиною в тарілку і подавати до столу.

Приємного апетиту!