Яловичий стейк на грилі з огірками

Яловичий стейк на грилі з огірками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Прекрасний, простий і вишуканий вечеря – яловичий стейк, маринований і обсмажену

Інгредієнти

сичуанський перець – за смаком
кайенский перець – за смаком
імбир – за смаком
сіль – за смаком
яловичий стейк – 6
кунжутна олія – 5 ст. ложок
часник сушений – 2 ч. ложки
пакет для маринаду – або контенер
свіжі огірки – при подачі

Як приготувати Яловичий стейк на грилі з огірками

Цей маринований стейк з яловичини можна тушкувати або смажити на грилі до досягнення максимальної ніжності. Шукайте свої уподобання…

Покроковий рецепт

1. У невеликій мисці змішайте сичуанський перець, кайенский перець, імбир і сіль.

2. Змастіть обидві боку стейка кунжутним маслом. Рівномірно посипте обидві сторони часником і сумішшю приправ. Покладіть стейк у великий пластиковий пакет для маринаду і приберіть в холодильник на 2 години або на ніч.

3. Приготуйте стейк на гриль на вулиці чи вдома.

4. Витягніть м’ясо з маринаду; обсушіть.

5. Обсмажте м’ясо по 5 хвилин з кожної сторони (можна приготувати як на вулиці, так і дама на сковороді гриль). Зменшіть вогонь і залиште нудитися близько 20 хвилин або поки термометр для м’яса не покаже 60 * C (це середня просмаження).

6. Дайте постояти 10 хвилин, перш ніж нарізати м’ясний стейк. Подавайте з овочами. У моєму випадку це огірок.