Цей маринований стейк з яловичини можна тушкувати або смажити на грилі до досягнення максимальної ніжності. Шукайте свої уподобання…
Покроковий рецепт
1. У невеликій мисці змішайте сичуанський перець, кайенский перець, імбир і сіль.
2. Змастіть обидві боку стейка кунжутним маслом. Рівномірно посипте обидві сторони часником і сумішшю приправ. Покладіть стейк у великий пластиковий пакет для маринаду і приберіть в холодильник на 2 години або на ніч.
3. Приготуйте стейк на гриль на вулиці чи вдома.
4. Витягніть м’ясо з маринаду; обсушіть.
5. Обсмажте м’ясо по 5 хвилин з кожної сторони (можна приготувати як на вулиці, так і дама на сковороді гриль). Зменшіть вогонь і залиште нудитися близько 20 хвилин або поки термометр для м’яса не покаже 60 * C (це середня просмаження).
6. Дайте постояти 10 хвилин, перш ніж нарізати м’ясний стейк. Подавайте з овочами. У моєму випадку це огірок.