Японський омлет з обсмаженої локшиною і овочами

Японський омлет з обсмаженої локшиною і овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

І я знову про Японію…Традиційний японський омлетOmusoba (Омусоба) – дуже популярне блюдо в Японії, яке можна знайти в “сімейних ресторанах”. Хочете зануритися в світ Японії, тоді спробуйте приготувати відварну локшину і овочевий салат з омлетом, адже це зовсім не складно. Сам рецепт омлету на сковороді стандартний, омлет з яєць. Але присутність солодкого і солоного смаків — це щось! В цьому він весь, японський омлет. До того ж його дуже приємно їсти в холодну пору року. Кількість продуктів розрахована на 4 порції.

Покроковий рецепт