Залишилися сухарі і не знаєте куди їх подіти?! Не біда! Представляємо простий рецепт запіканки з сухарів і грибів.
Покроковий рецепт
1. Прогрійте духовку до 200 градусів.
2. У лист вкладіть частина сухарів.
3. Бекон, артишоки і спаржу наріжте шматочками.
4. У сотейнику прогрійте частина молока. В іншій частині молока розчиніть борошно. Влийте в сотейник отриману суміш. Приправте мускатним горіхом і дочекайтеся загустіння.
5. Зніміть з вогню і вбийте яйця в окремій мисці. Додайте порізані артишоки, бекон і дрібно нарізану спаржу. додайте збиті яйця і добре розмішайте. Отриманим яєчним соусом залийте сухарі.
6. Зверху викладіть залишилися сухарі.
7. Надішліть випікатися на 20 хвилин при середній температурі.