Запіканка з перловки з яловичої печінкою

Запіканка з перловки з яловичої печінкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Навряд чи знайдеться ще якась крупа, крім перловки, яка поєднувала б у собі одночасно низьку вартість і численні корисні властивості.

Інгредієнти

сушений майоран подрібнений – одна ч. ложка
крупа перлова – 520 г
подрібнений перець чорний – за смаком
ріпчаста цибуля середнього розміру – три головки
кам’яна сіль дрібного помелу – за смаком
незбиране молоко – 420 г
твердий сир будь – 120 г
великі сирі яйця курячі – дві штуки
печінка яловича – 520 г

Як приготувати Запіканка з перловки з яловичої печінкою