Яєчня з картоплею і цибулею

Яєчня з картоплею і цибулею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відмінний рецепт для холостяка. Інгредієнти можна змінювати, залежно від того що у вас є в холодильнику.

Покроковий рецепт

Сковорідку змастити маслом і розігріти.
Нарізати і обсмажити цибулю до золотисто-бурштинового кольору.

Кинути нарізану середніми кубиками відварену картоплю. Підсмажити хвилин 5 з однієї сторони і стільки ж з іншої. Туди ж кинути зелень.

Взяти яйця (залежно від розміру яєчні, кількість яєць в рецепті ви можете поміняти), збити їх в мисці разом з сіллю. Додати молоко і знову збити.

Залити цією сумішшю обсмажену картоплю з рум’яним цибулею. Готувати на середньому вогні. Коли білок стане білим, яєчню можна знімати з вогню – вона вже готова. Яєчню можна подавати до столу.
Приємного апетиту!