Дуже простий у приготуванні.
Інгредієнти
Язик яловичий – 1 шт. (2,5 кг) | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Часник – 3 зубчики | |
Гвоздика – 3 бутончики | |
Лавровий лист – 2-3 листочка | |
Сіль – за смаком | |
Перець чорний мелений – за смаком |
Як приготувати Язик яловичий відварний
Дуже ніжне і дієтичне блюдо. Підходить практично до будь-якого гарніру.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти. Перед варінням мова промити холодною водою.
Поставити варити на півтори години, потім злити воду і промити мову. Поставити варити ще на півтори години з підготовленими овочами. Додати сіль і спеції.
З готового мови зняти шкіру. Вона легко знімається з добре звареного мови.
Порізати на порції і подавати з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!