Дуже простий у приготуванні.

Інгредієнти
| Язик яловичий – 1 шт. (2,5 кг) | |
| Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
| Морква – 1 шт. | |
| Часник – 3 зубчики | |
| Гвоздика – 3 бутончики | |
| Лавровий лист – 2-3 листочка | |
| Сіль – за смаком | |
| Перець чорний мелений – за смаком |
Як приготувати Язик яловичий відварний
Дуже ніжне і дієтичне блюдо. Підходить практично до будь-якого гарніру.
Покроковий рецепт


Підготувати всі інгредієнти. Перед варінням мова промити холодною водою.

Поставити варити на півтори години, потім злити воду і промити мову. Поставити варити ще на півтори години з підготовленими овочами. Додати сіль і спеції.

З готового мови зняти шкіру. Вона легко знімається з добре звареного мови.

Порізати на порції і подавати з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!
