Юшка з сьомги з овочами

Юшка з сьомги з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже ситна і смачна юшка.

Інгредієнти

Сьомга свіжа (набір для юшки) – 500 гр
Картопля – 5 шт
Кріп – щіпка
Сіль – 1 чайна ложка
Морква – 1 шт
Цибуля – 1 шт
Помідор – 2 шт
Лавровий лист – 1 шт
Спеції для риби – щіпка

Як приготувати Юшка з сьомги з овочами

Я допоможу вам приготувати дуже смачну юшку, без глобальних зусиль. Все просто і легко зробити.

Покроковий рецепт

Для приготування нам знадобляться наступні продукти:

Рибу очищаємо від луски, при необхідності, кладемо в каструлю і заливаємо водою. Ставимо каструлю на повільний вогонь. Солимо й додаємо лавровий лист для аромату. Рибу варимо 20 хвилин, прикриваємо кришкою.

Промиваємо овочі в проточній воді. Картоплю очищаємо і ріжемо на невеликі кубики.

Морква так само чистимо і шаткуємо на дрібні шматочки.

Лук очищаємо і шаткуємо на дрібні кубики. Щоб цибуля менше “різав очі, періодично змочуйте ніж у воді.

Коли риба зварилася, її необхідно дістати з каструлі і дати охолонути. Краще поставити тарілку в холодне місце, щоб рибка охолола швидше.

У бульйон додаємо картоплю і варимо протягом 5 хвилин. Накриваємо кришкою.

Додаємо в каструлю до картоплі цибулю і моркву, додаємо кріп і спеції для риби. Спеції виберіть на свій смак і їх кількість. Якщо ви любите більш пікантні смаки, то не бійтеся додавати більше спеції.


Свіжі помідори, середньої величини, ріжемо дрібними кубиками і додаємо в каструлю. Варимо 15 хвилин.

Коли рибка охолоне, то приступаємо до її розбору. Відокремлюємо м’ясо від кісточок.

Додаємо очищені шматочки риби в бульйон. Варимо на повільному вогні протягом 10 хвилин. Вимикаємо вогонь і даємо вусі настоятися.

Подавати гарячою, присипаній свіжою зеленню. Для смаку додаю часточку лимона. приємного апетиту!