Забайкальські щі від бабусі Насті з перловкою і сайрою

Забайкальські щі від бабусі Насті з перловкою і сайрою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ви коли-небудь пробували щі з консервованої сайрою? Вам потрібно їх спробувати! Моя бабуся Настя цей дивний супчик придумала, коли дід попросив кислих щей,а в будинку закінчилося м’ясо. З тих пір ця страва дуже часто буває на нашому столі. Особливо в пост. Щі з сайрою і перловкою сподобаються не тільки любителям риби, але і тим людям, які з якихось причин відмовилися від м’яса.
Перед тим як починати варити щі з сайрою, потрібно запастися усіма певними продуктами. Зміна в інгредієнтах позначиться на смак готової страви.

Покроковий рецепт