Забайкальські щі від бабусі Насті з перловкою і сайрою

Забайкальські щі від бабусі Насті з перловкою і сайрою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо інгредієнти для приготування кислих щей з сайрою і перловкою.

Капусту кладемо в воду, ставимо на вогонь. Можна її перед цим змити. Кислинка стане менше. Туди ж додаємо перловку. Нехай все це кипить 25-30 хвилин


Картоплю чистимо, нарізаємо, опускаємо до решти продуктів.


Слідом за картоплею додаємо подрібнену рибу. Якщо хочете, то можна покласти ще цибулі і кілька подрібнених зубчиків часнику. Мені подобається запах часнику в щах!Трохи посолити, даємо щам покипіти,поки не приготується картопля.

Якщо хочете, то можна покласти ще цибулі і кілька подрібнених зубчиків часнику. Мені подобається запах часнику в щах!

Трохи посолити, даємо щам покипіти,поки не приготується картопля.
До речі, якщо немає сайри, її можна замінити іншою рибою.
Забайкальські щі від бабусі Насті готові! Приємного апетиту.