З фольги скручуємо конусом потрібного розміру і товщини.
1 пласт тіста розрізаємо на довгі смужки, 6 штук.
На конуси з фольги накручуємо смужки з тіста, попередньо трохи витягаючи їх. Закріплюємо кінець. Змащуємо тісто яйцем. Викладаємо на деко з пергаментним папером.
Відправляємо в розігріту духовку хвилин на 30-40. Поки конуси готуються, підготуємо салат. Робимо омлет з двох яєць і молока, не забуваємо трохи підсолити. Гриби обсмажуємо, подрібнюємо. Яєчний млинець, гриби, тертий сир кладемо в глибоку миску, додаємо майонез, перемішуємо. Начинка готова.
Готові конуси дістаємо, виймаємо фольгу, остуджуємо. Начиняємо салатом, додаємо зелень, як у моркви, зверху.
Укладаємо на тарілку. Подаємо. Приємного апетиту!