Закуска з баклажанів з помідорами

Закуска з баклажанів з помідорами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Покроковий рецепт

Баклажани помити, нарізати кружальцями.

Нарізані баклажани замочити у підсоленій воді (хвилин 30).

Помідори помити, нарізати кружальцями.

Натерти сир на дрібній тертці, додати майонез, подрібнений кріп, трохи часнику за смаком і бажанням, перемішати.

У баклажан воду злити, їх обсушити, обсмажити на рослинній олії з обох сторін.

Зібрати закуску. На плоске блюдо викласти баклажани, потім викласти по 1 чайній ложі сирної начинки.

Зверху покласти по помідора, потім знову начинку.

Повторити процес. Прикрасити закуску зеленню. Приємного апетиту!