Відмінна фарширована закуска для будь-якого святкового столу. Готується дуже просто, а встояти перед нею неможливо.
Інгредієнти
болгарський перець міні – півкіло нечищене і нарізані навпіл | |
сирний сир – 200 гр | |
гриби – 170 гр | |
свіжа петрушка – 1 столова ложка +для плосыпки | |
часник – 1 зубчик часнику | |
сир Пармезан – 1/4 склянки тертого | |
перець і сіль – за смаком |
Відмінна фарширована закуска для будь-якого святкового столу. Готується дуже просто, а встояти перед нею неможливо.
Покроковий рецепт
1. Розігрівають духовку до 230 ° C градусів.
Болгарський перець готують: промивають, видаляють з кожного плоду плодоніжки з насінням. Розрізають кожен перець навпіл для подальшого фарширування.
2. Гриби промивають і дрібно нарізають.
3. Сирний сир змішують з грибами, подрібненої 1 столовою ложкою петрушки, 1 дрібно нарубаним зубчиком часнику. Додати сіль і перець (можна замінити при бажанні улюбленими спеціями). Перемішують.
4. Сирно-грибну суміш викладають у підготовлені перці досить щільно і на деко (вистелений пергаментним папером). Посипають додатково тертим сиром пармезан.
5. Випікати в попередньо розігрітій духовці протягом 10-15 хвилин, поки сир злегка не підрум’яниться.
Після… дістають фаршировані перці, посипають ще трохи рубаною петрушкою (при бажанні) і подають до столу.