Закуска готується за двадцять хвилин. Виходить вона легкою, але при цьому чудово втамовує голод.
Покроковий рецепт
1. Кальмари очищають і нарізають кружальцями. Помідори промивають, ріжуть невеликими кубиками (якщо це черрі, можна просто розрізати навпіл). Часник і цибуля шалот ріжуть соломкою. Моркву ріжуть маленькими кубиками. Листя селери дрібно рубають. Червоний перець подрібнюють.
2. Масло прогрівають на сковорідці, викладають нарізані кальмари і смажать пару хвилин.
3. Далі до морепродуктам додають моркву. Через 3-4 хвилини додають все інше, що раніше порізали (листя селери відправляємо тільки половину).
4. Тепер всі збризкують лимонним соком, перчать і солять, смажать на тихому вогні до м’якості кальмарів.
5. Готову закуску змішують з рештою нашаткованою селерою і подають до столу. Подача на розсуд готує – смачна закуска і в гарячому, і в охолодженому вигляді. Дуже смачно намазувати на хліб. Приємного апетиту!