Закуска з креветок в кокосової паніровці з часниковим соусом

Закуска з креветок в кокосової паніровці з часниковим соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цю апетитну і надзвичайно смачну закуску рекомендується подавати до фуршетного столу.

Інгредієнти

кокосова стружка – 70 г
тигрові креветки сирі – шість штук
свіжовіджатий сік лимонний – півтори ст. ложки
будь-яке масло для фритюру – за смаком
лимонний або чорний перець мелений – половина ч. ложки
крохмаль кукурудзяний просіяний – одна ст. ложка
сирий білок яєчний – одна штука
мелена паприка солодка – одна ч. ложка з гіркою
морська тонкомолота сіль – на смак
Для часникового цитрусового соусу:
мелений гострий перець червоний – за смаком
великі часникові зубці очищені – дві штуки
свіжовіджатий сік грейпфрутовий – чверть склянки
свіжовіджатий сік апельсиновий – половина склянки
свіжовіджатий сік лимонний – одна чайна ложка
тростинний цукор – пісок- три ст. ложки

Як приготувати Закуска з креветок в кокосової паніровці з часниковим соусом