Розстелити блін (краще використовувати тонкі млинці) і змастити по всій поверхні вершковим сиром. Шар не повинен бути товстим, чисто, для зв’язки інгредієнтів і ніжного смаку.
По всій поверхні млинця розкласти тоненько нарізану слабосолону або копчену червону рибу (це може бути сьомга або форель). Можна спростити «суєту» з рибою і купити готову нарізку в магазині.
Тепер покласти кілька листочків зелені. Зелень ви вибирайте самі, по своєму смаку.
Потім згорнути млинець з червоною рибою в щільний рулет. Повторити те ж саме з іншими продуктами.
Тепер фаршировані фореллю і сиром млинці варто прибрати на кілька хвилин у холодильник.
Нарізати закусочні млинці порційними шматочками, щоб вийшли міні-рулети. Прикрасити страву зеленню. Подавати відразу ж до столу на сервировочном блюді.