Закуска з оселедця

Закуска з оселедця – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ну, який святковий стіл, може бути без оселедчика? Тому, все більше і більше з’являються нові страви з цим, всіма улюбленим продуктом. Готуємо оселедчик на японський манер – російська рол з оселедця.

Інгредієнти

оселедець солона – 1 шт
сир вершковий м’який – 100 гр
свіжий огірок – 1 шт

Як приготувати Закуска з оселедця

Для приготування цієї закуски нам знадобиться добре просолена оселедець, будь-який мякий вершковий сир і невеликий свіжий огірок. З мінімуму продуктів виходить дуже смачне і красиве блюдо, яке прикрасить будь-який стіл. А якщо його укласти на шматочки хліба, то це закуска відмінно підійде для шведського столу.

Покроковий рецепт

Чистимо оселедець від шкірки, видаляємо хребет і кісточки, відрізаємо голову і хвіст. Готове філе викладаємо на харчову плівку.

Філе оселедця трохи відбиваємо.

На філе викладаємо вершковий сир, намагаємося розподілити його рівномірно. Огірок нарізаємо тонкими смужками і укладаємо з краю філе.

Тепер, допомагаючи собі харчовою плівкою, акуратно скручуємо рулет, як можна щільніше фіксуємо плівкою, щоб рулет на розвалився. Відправляємо його в холодильник години на два.

Охолоджений рулет, звільняємо від харчової плівки.

Нарізаємо дуже гострим ножем на порції.

Викладаємо на тарілку, прикрашаємо на свій смак і подаємо на стіл. Приємного апетиту!