Чистимо оселедець від шкірки, видаляємо хребет і кісточки, відрізаємо голову і хвіст. Готове філе викладаємо на харчову плівку.
Філе оселедця трохи відбиваємо.
На філе викладаємо вершковий сир, намагаємося розподілити його рівномірно. Огірок нарізаємо тонкими смужками і укладаємо з краю філе.
Тепер, допомагаючи собі харчовою плівкою, акуратно скручуємо рулет, як можна щільніше фіксуємо плівкою, щоб рулет на розвалився. Відправляємо його в холодильник години на два.
Охолоджений рулет, звільняємо від харчової плівки.
Нарізаємо дуже гострим ножем на порції.
Викладаємо на тарілку, прикрашаємо на свій смак і подаємо на стіл. Приємного апетиту!