Закуска з оселедця

Закуска з оселедця – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Чистимо оселедець від шкірки, видаляємо хребет і кісточки, відрізаємо голову і хвіст. Готове філе викладаємо на харчову плівку.

Філе оселедця трохи відбиваємо.

На філе викладаємо вершковий сир, намагаємося розподілити його рівномірно. Огірок нарізаємо тонкими смужками і укладаємо з краю філе.

Тепер, допомагаючи собі харчовою плівкою, акуратно скручуємо рулет, як можна щільніше фіксуємо плівкою, щоб рулет на розвалився. Відправляємо його в холодильник години на два.

Охолоджений рулет, звільняємо від харчової плівки.

Нарізаємо дуже гострим ножем на порції.

Викладаємо на тарілку, прикрашаємо на свій смак і подаємо на стіл. Приємного апетиту!