Закуска з паличок селери з курячої яєчною начинкою готуються дуже просто, на столі виглядають яскраво і дуже смачні!
Інгредієнти
селера – 3 стебла | |
куряче філе – 200 грам | |
яйце – 2 шт. | |
вершки – 20 мл | |
спеції (сіль, перець, часниковий порошок) – за смаком | |
кетчуп – 2 ст. ложки | |
білий соус – будь-який (при подачі) | |
зелена цибуля – пера |
Оригінальна закуска ідеально підходить для тих кому потрібно подати ідеальне блюдо за кілька хвилин (адже в даному рецепт куряче філе можна відварити заздалегідь!). Хороший варіант для тих, хто стежить за своєю фігурою.
Для відтворення закуски вам знадобиться: Селера – 3 стебла; куряче філе – 200 грам; яйце – 1 штуки; вершки – 20 мл;спеції (сіль, перець, часниковий порошок) – за смаком, кетчуп – 2 ст. ложки, білий соус, зелена цибуля.
Покроковий рецепт
Прогріти духовку до 200 градусів.
Селера нарізати на невеликі палички, розрізати вздовж навпіл. Викласти їх на деко.
Відварити куряче філе і яйця до готовності.
Готове куряче філе нарізати шматочками. Яйця дрібненько порізати або подрібнити на блендері. Все перемішати, додати трохи кетчупу, вершки і спеції.
Отриманим курної сумішшю нафарширувати селера. Відправити випікатися на 10 хвилин.
Отриману закуску заправити білим соусом і присипати рубаним зеленим луком.