Закуска з паличок селери з курячої начинкою

Закуска з паличок селери з курячої начинкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Закуска з паличок селери з курячої яєчною начинкою готуються дуже просто, на столі виглядають яскраво і дуже смачні!

Інгредієнти

селера – 3 стебла
куряче філе – 200 грам
яйце – 2 шт.
вершки – 20 мл
спеції (сіль, перець, часниковий порошок) – за смаком
кетчуп – 2 ст. ложки
білий соус – будь-який (при подачі)
зелена цибуля – пера

Як приготувати Закуска з паличок селери з курячої начинкою

Оригінальна закуска ідеально підходить для тих кому потрібно подати ідеальне блюдо за кілька хвилин (адже в даному рецепт куряче філе можна відварити заздалегідь!). Хороший варіант для тих, хто стежить за своєю фігурою.

Для відтворення закуски вам знадобиться: Селера – 3 стебла; куряче філе – 200 грам; яйце – 1 штуки; вершки – 20 мл;спеції (сіль, перець, часниковий порошок) – за смаком, кетчуп – 2 ст. ложки, білий соус, зелена цибуля.

Покроковий рецепт

Прогріти духовку до 200 градусів.
Селера нарізати на невеликі палички, розрізати вздовж навпіл. Викласти їх на деко.

Відварити куряче філе і яйця до готовності.

Готове куряче філе нарізати шматочками. Яйця дрібненько порізати або подрібнити на блендері. Все перемішати, додати трохи кетчупу, вершки і спеції.

Отриманим курної сумішшю нафарширувати селера. Відправити випікатися на 10 хвилин.

Отриману закуску заправити білим соусом і присипати рубаним зеленим луком.