Заливна шарлотка з яблуками

Заливна шарлотка з яблуками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Традиційна французька випічка порадує вас і вашу родину. Готується швидко, а смак незабутній!

Інгредієнти

борошно – 1 ст.
цукор – 175 гр.
яблука – 4 шт.
соняшникова олія – 1/3 склянки
ваніль – 1-2 краплі
кориця – 2 ч. л.
яйця – 3 шт.

Як приготувати Заливна шарлотка з яблуками

Шарлотка готується дуже просто, але смак виходить вишуканою випічки.

Покроковий рецепт

Для початку потрібно підготувати продукти, а саме: борошно, цукор, яблука, яйця, ваніль, соняшникова олія, кориця.

Три яйця розбити в миску, додати цукор і збити все міксером. Бажано так, щоб цукор повністю розчинився, до утворення піни.

Далі додати соняшникову олію, борошно, ванілін і все добре перемішати до однорідного стану.

Тепер візьміть яблука, очистіть їх від шкірки і наріжте невеликими шматочками.

Посипати яблука двома чайними ложками кориці і добре розмішати, щоб кориця рівномірно розподілилася.

Деко змастити вершковим масло, боки не змащувати.

Викласти яблука на деко, можна просто висипати, красиво викладати не обов’язково.

Тепер яблука залити тестом і поставити в духовку на середній вогонь випікатися.

Коли пиріг буде готовий, перевірити тісто можна зубочисткою, дістати його з духовки і дати охолонути.

Не витягуючи шарлотку порізати на шматочки і викласти на тарілку.
Все, смачна та ароматна шарлотка готова. Можна пити чай.
Всім приємного апетиту!