Шарлотка готується дуже просто, але смак виходить вишуканою випічки.
Покроковий рецепт
Для початку потрібно підготувати продукти, а саме: борошно, цукор, яблука, яйця, ваніль, соняшникова олія, кориця.
Три яйця розбити в миску, додати цукор і збити все міксером. Бажано так, щоб цукор повністю розчинився, до утворення піни.
Далі додати соняшникову олію, борошно, ванілін і все добре перемішати до однорідного стану.
Тепер візьміть яблука, очистіть їх від шкірки і наріжте невеликими шматочками.
Посипати яблука двома чайними ложками кориці і добре розмішати, щоб кориця рівномірно розподілилася.
Деко змастити вершковим масло, боки не змащувати.
Викласти яблука на деко, можна просто висипати, красиво викладати не обов’язково.
Тепер яблука залити тестом і поставити в духовку на середній вогонь випікатися.
Коли пиріг буде готовий, перевірити тісто можна зубочисткою, дістати його з духовки і дати охолонути.
Не витягуючи шарлотку порізати на шматочки і викласти на тарілку.
Все, смачна та ароматна шарлотка готова. Можна пити чай.
Всім приємного апетиту!