Смачну вечерю для стрункості без голоду. Має мінімальну калорійність.
Інгредієнти
Брокколі – 2 великі суцвіття | |
Сир сулугуні – за смаком Сулугуні можна замінити будь-яким іншим білим сиром. | |
Печериці – 200 грам Можна замінити будь-якими білими за кольором грибами. | |
Сіль, перець, спеції – за смаком Спеції краще вибирати зеленого кольору(орегано, петрушка) | |
Оливкова олія – за смаком |
Дієтологи вважають брокколі корисним вечерею для тих, хто хоче схуднути. Капуста має у своєму складі багато клітковини і вітамінів, які сприяють правильному травленню. Капусту краще подавати з сиром – так у ній збережеться більше вітамінів, і засвоєння пройде набагато швидше.
Покроковий рецепт
Брокколі промити і поставити варитися в підсоленій воді. Варити по стану напівготовності.
Помити печериці. Можна почистити і порізати на шматочки за бажанням.
Викласти згини і капусту на деко, окропивши оливковою олією. Посолити, поперчити, додати трави.
Зверху на брокколі натерти адигейський сир, і покласти в духовку на 25 хвилин.
Готувати до рум’яної сирної скоринки і м’якості грибів.
Подавати гарячою, присипавши ще натертим сиром.