Картоплю чистять і ріжуть кружечками, товстенькими (приблизно в пів сантиметра), нарізають тонкими кільцями цибулю. Копчений лосось нарізати на дуже дрібні шматочки.
Шар картоплі укладають в товстостінну каструлю, змащують маслом. Картоплю присипають кількома шматочками лосося, шар солять і перчать.
Виконати теж саме з наступним шаром. Посипають сіллю і подекуди дрібно порізаним лососем. Повторювані шари поливають маслом. Вгорі повинен виявитися картоплю.
Підготовлену каструльку з картоплею ставлять на вогонь. Вливають в неї молоко, зверху на картоплю кладуть шматочки масла.
Як тільки маса прогріється, каструльку ставлять в нежарким духовку хвилин на 40. Молоко має всі вбратися, а картопля — придбати золотистий колір. Це буде означати, що страва готова.
Ароматний, ситний і смачний запечену картоплю з молоком і копченим лососем можна подавати, прикрасивши зеленню.