Для початку, потрібно підготувати картоплю. Коренеплід потрібно вимити, очистити, ще раз промити і нарізати на половинки або четвертинки. Овоч натерти спеціями і сіллю за смаком.
Подрібнити цибулю на півкільця. Обсмажити овоч до рум’яного кольору в невеликій кількості олії.
Викласти обсмажену цибулю на картоплю.
Нарізати бекон на шматочки і викласти скибочки поверх смаженої цибулі. Відправити гарнір в духову шафу, розігрітий до 180 градусів. ПІД час запікання найкраще накрити картопля кришкою. І тільки за 5 хвилин до закінчення запікання, варто зняти кришку і дати бекону і картопельки підрум’янитися.
Страва готова! Подавати ароматну картопельку потрібно гарячої, з пилу й жару!
Така картопля ідеальна подачі зі сметанним або часниковим соусом. Приємного апетиту!