Запечена картопля з копченим беконом

Запечена картопля з копченим беконом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для початку, потрібно підготувати картоплю. Коренеплід потрібно вимити, очистити, ще раз промити і нарізати на половинки або четвертинки. Овоч натерти спеціями і сіллю за смаком.

Подрібнити цибулю на півкільця. Обсмажити овоч до рум’яного кольору в невеликій кількості олії.

Викласти обсмажену цибулю на картоплю.

Нарізати бекон на шматочки і викласти скибочки поверх смаженої цибулі. Відправити гарнір в духову шафу, розігрітий до 180 градусів. ПІД час запікання найкраще накрити картопля кришкою. І тільки за 5 хвилин до закінчення запікання, варто зняти кришку і дати бекону і картопельки підрум’янитися.

Страва готова! Подавати ароматну картопельку потрібно гарячої, з пилу й жару!

Така картопля ідеальна подачі зі сметанним або часниковим соусом. Приємного апетиту!