Картопля з селерою і сметаною – смачний гарнір з мінімуму компонентів на швидку руку.
Інгредієнти
Картопля – 8 шт. | |
Селера кореневої – 1/2 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Морква – 1/2 шт. | |
Спеції – за смаком | |
Сметана – 4 ст. л. | |
Сіль – за смаком | |
Перець чорний – за смаком | |
Гриби – 100 г |
Гарнір із селери, картоплі і овочів зі сметаною порадує дуже простим приготуванням і ніжним смаком. Блюдо смачне і соковите, ідеально підходить до м’ясних закусок, рибних страв і овочевим салатам. Спробуйте урізноманітнити коренеплоди овочами за смаком і насолоджуйтеся ситним і ніжним гарніром!
Покроковий рецепт
Для приготування ароматної картоплі потрібно очистити всі коренеплоди і цибульку, гарненько вимити овочі. Картоплю нарізати на невеликі тонкі часточки – щоб овоч швидше пропікся.
Подрібнити моркву і селеру на невеликі скибочки.
Додати спеції за смаком – паприку, хмелі-сунелі і орегано.
Додати подрібнену цибулю та печериці.
Заправити січені овочі сметаною, перемішати і довести до смаку за допомогою перцю і невеликої кількості солі. Відправити картоплю в духову шафу, розігрітий до 200 градусів, не менше, ніж на 40 хвилин. Пі приготуванні блюдо слід накрити кришкою.
Готову картоплю з овочами викласти на тарілки і подавати до столу!
Такий гарнір ідеально доповнить м’ясні та рибні страви, підкреслить своїм ароматом і ніжним смаком літні овочеві салати. Приємного апетиту!