Замість молока можна додати вершки, але обов’язково розбавити великою кількістю води.
Інгредієнти
картопля – 1 кг | |
сердечка – 300-400 гр. | |
морква – 1 шт. | |
цибуля – 1 шт. | |
часник – 3 зубки | |
молоко – 300 мл | |
сіль, перець, спеції – за смаком |
Більш корисними вважаються страви, приготовлені в духовці або печі. Вони зберігають майже всі свої вітаміни і мінерали, смак більш насичений і ароматний.
Пропоную приготувати картоплю з сердечками в горщику, а родзинкою стане додавання молока, яке і додасть ніжність смаку нашій страві.
Покроковий рецепт
Очистити і порізати крупно картопля, скласти в горщик.
Моркву очищаємо і ріжемо теж крупно, цибулю нарізаємо кубиками і подрібнюємо часник. Всі відправити до картоплі.
Сердечка вимити і нарізати уздовж. Я брала индюшиные і різала на 4 частини, якщо курячі використовувати можна не різати, а тільки очистити від трубочок.
Додати до решти інгредієнтів.
Додати лавровий лист, сіль, перець і спеції. Залити до половини водою і додати молоко. Перемішати і відправити в духовку з температурою 250 градусів на 50-60 хвилин.
Приємного апетиту!