Запечена картопля з сердечками в молоці

Запечена картопля з сердечками в молоці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Замість молока можна додати вершки, але обов’язково розбавити великою кількістю води.

Інгредієнти

картопля – 1 кг
сердечка – 300-400 гр.
морква – 1 шт.
цибуля – 1 шт.
часник – 3 зубки
молоко – 300 мл
сіль, перець, спеції – за смаком

Як приготувати Запечена картопля з сердечками в молоці

Більш корисними вважаються страви, приготовлені в духовці або печі. Вони зберігають майже всі свої вітаміни і мінерали, смак більш насичений і ароматний.

Пропоную приготувати картоплю з сердечками в горщику, а родзинкою стане додавання молока, яке і додасть ніжність смаку нашій страві.

Покроковий рецепт

Очистити і порізати крупно картопля, скласти в горщик.

Моркву очищаємо і ріжемо теж крупно, цибулю нарізаємо кубиками і подрібнюємо часник. Всі відправити до картоплі.

Сердечка вимити і нарізати уздовж. Я брала индюшиные і різала на 4 частини, якщо курячі використовувати можна не різати, а тільки очистити від трубочок.
Додати до решти інгредієнтів.



Додати лавровий лист, сіль, перець і спеції. Залити до половини водою і додати молоко. Перемішати і відправити в духовку з температурою 250 градусів на 50-60 хвилин.
Приємного апетиту!