Друге з картоплі і ковбасок для гриля – блюдо, яке забере всього п’ять хвилин вашого часу!

Інгредієнти
| Молода картопля – 500 г | |
| Свинячі ковбаски – 350 г | |
| Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
| Спеції для овочів – за смаком | |
| Олія кукурудзяна – 2 ст. л. | |
| Чорний перець – за смаком | |
| Сіль – за смаком |
Печеня з картоплі з ковбасками – це ситне, збалансоване, а головне, – дуже швидке в приготуванні блюдо. Воно неймовірно смачне, ароматне і апетитне. Спекотне поєднується з усіма видами салатом, стравами з овочів і соусами.
Покроковий рецепт

Нарізати вимитий молода картопля круглими слайсами. Шкірку можна не прибирати, досить просто ретельно вимити картоплю. Подрібнити кільцями ріпчасту цибулину.

Посолити і поперчити картоплю. Додати спеції за смаком. Важливо враховувати склад придбаних прянощів, щоб не пересолити блюдо.

Додати рослинне масло. У даному рецепті – це кукурудзяна. Воно надає страві легкий аромат попкорну з маслом.

Ковбаску змастити маслом, посипати сухим часником і викласти на картоплю. Під час запікання ковбаски буде виділятися жир, який буде вбирати картоплю і надавати їй особливий смак і аромат. Можна використовувати абсолютно будь-які ковбаски для гриля або просту домашню ковбаску. Відправити заготовку в духову шафу, накривши кришкою.

За п’ять хвилин до готовності жаркого, потрібно розкрити блюдо і дати ковбаски зарум’янитися.

Викласти гарячу картоплю на тарілку. Ковбаску нарізати на порційні шматочки і додати до картоплі. Подавати ситне і смачне спекотне до салатів або овочевий нарізці. Приємного апетиту!
